Annemieke

 Na verschillende mode en styling cursussen en opleidingen zoals bij B-Academy in Amsterdam is Annemieke sinds 2014 actief als zelfstandige styliste.

Ze doet haar styling werk in combinatie met haar parttime baan in het onderwijs. Om mensen te kunnen stylen is niet alleen kennis van mode nodig maar ook mensenkennis is erg belangrijk. In het werk als leerkracht heeft ze in die jaren heel veel mensenkennis opgedaan. Maar ook haar creatieve kant kan ze heel goed kwijt bij het stylen van mensen.facebook_1478179581345-2-1

Als styliste heeft Annemieke naast persoonlijk stijladvies o.a. ook stijladvies (speedstyling) gegeven tijdens klantenavonden van grote winkelketens waaronder de Bijenkorf, ( zakelijke) workshops gegeven aan een breed publiek vrouwen en specialisatie trainingen verzorgd op het gebied van styling. Verder organiseert zij vaak een styling event samen met Food and Lifestyle.

Annemieke geeft niet alleen advies aan de vrouwen maar ook aan mannen zowel persoonlijk als zakenlijk.

Maar het allerbelangrijkste is haar mensenkennis en inlevingsvermogen, oprecht naar de persoon te luisteren en te kijken naar wie u echt bent. Annemieke verdiept zich graag in de persoon zelf en houdt rekening met zijn of haar wensen en ideeën over de gewenste uitstraling.

Ze heeft de kennis en kunde in huis om de klant een persoonlijk en passend advies te geven. Annemieke is een gedreven imago styliste met gevoel voor mode. Het plezier in stylen vindt ze terug in de tevredenheid van de klant.